Nou cap de setmana amb grans cites de cros

626

Aquest cap de setmana viurem quatre competicions de cros arreu de Catalunya. La més destacada de totes es disputarà a Vila-seca, amb la celebració del cros local inclòs dins del Gran Premi català. Més de 1.000 inscrits hi participaran en una prova important dins del calendari. La primera sortida es donarà a les 9 h, amb la cursa sènior masculina a les 11.30 h i la sènior femenina a les 12.10 h. El parc de la Torre d’en Dolça serà l’escenari per la disputa de la 39a edició del cros de Vila-seca.

· Reglament Vila-seca

No obstant, la jornada començarà dissabte, amb la disputa del 2n Cros de Tordera, un dels més joves del calendari i que entra dins del circuit maresmenc. Serà la tercera cita d’aquest 2022, després de les viscudes a Santa Susanna i Arenys de Munt. El Parc Prudenci Bertrana serà la seu de la competició, que començarà a les 10 h amb la cursa màster, mentre que la cursa absoluta es disputarà a les 11.30 h. El circuit maresmenc porta 915 inscrits des de l’inici, tot i que l’organització calcula que a Tordera assistiran uns 500 atletes.

· Web Tordera

A Olot es disputarà diumenge la 26a edició del Cros d’Olot, inclòs dins del circuit gironí de cros, arribant a la tercera jornada després de la disputa de les cites a Santa Coloma de Farners i Girona. El Club Natació d’Olot és l’organitzador del cros, que començarà a les 9.30 h amb la disputa de les curses sub 16, amb la disputa de la cursa sènior masculí al les 9.50 h i la sènior femenina a les 10.15 h. El cros es disputa a la zona dels paratges de Can Tries.

· Web Olot

Finalment, destaquem la disputa del 49è Cros Antonio Amorós, al municipi de Santa Coloma de Gramenet. L’Unió Colomenca d’atletisme organitza la prova, amb seu al parc de Can Zam, i amb uns 1.500 inscrits, dels quals gairebé 400 seran federats, amb molts atletes en les curses de promoció. La sortida de la primera cursa es donarà a les 9 h.

· Web Santa Coloma