Nou cap de setmana amb proves destacades de cros

792

En primer lloc, aquest dissabte al matí tindrem una nova edició del Cros de Cardedeu, que enguany arriba a la 5a edició. La primera cursa es disputarà a les 9.30 h, amb la participació sènior, i finalitzarà a les 12.20 h amb la categoria mini, la dels més petits,. La cursa OPEN tindrà una participació màxima de 100 atletes. El cros tindrà lloc al parc Pompeu Fabra de Cardedeu, amb tres circuits diferents. Els i les sèniors completaran una distància total de 6.000 metres.

· Web Cardedeu

D’altra banda, durant el matí del diumenge viurem el 24è cros Ciutat de Girona. És un dels més multitudinaris del circuit gironí i es disputarà al Circuit Ribes del Ter, a tocar del pavelló de Fontajau. La prova sub 16 masculina donarà el tret de sortida, amb inici a les 9.15 h. A les 11.05 h arribarà la prova sènior femenina i a les 11.55 h la prova sènior masculina.

El cros tindrà la participació d’uns 800 atletes, amb 100 infants provinents de centres educatius de la ciutat de Girona. Els dos atletes més destacats seran l’Abderrahim Ougra, que ve de guanyar el Cros de Santa Coloma de Farners, i l’Alba Batlle. Ambdós atletes vesteixen la samarreta del GEiEG, el club local.

· Web Girona

Recordem que el circuit gironí de cros consta de vuit proves que es disputaran fins al 26 de febrer, amb la disputa del 39è Cros de Sant Hilari Sacalm. La temporada la va obrir la setmana passada el 48è Cros de Santa Coloma de Farners.