Nova aturada de la temporada de marxa a Barberà del Vallès

1088

La UA Barberà organitza una nova edició del GP de marxa Ciutat de Barberà, enguany arribant a la 4a edició. Les diferents proves es disputaran a l’Avinguda del passeig doctor Moragas, davant de la instal·lació Esportiva Municipal de Can Serra i el carrer de Cerdanyola. El recorregut total consta d’uns 1.000 metres, amb diferents voltes depenent de la categoria.

A les 9.30 h donarà inici a la competició amb la prova màster femenina i masculina de 5 K. La prova reina arribarà a les 12.25 h, amb la disputa de la cursa sub 18, sub 20, sub 23 i absoluta masculina i femenina, també de 5 K. De sub 10 a sub 16 disputaran les seves curses entre mig i per separat.

Cartell

Uns 160 atletes de totes les categories hi seran presents. Anem a destacar tots aquells i aquelles que buscaran millorar les marques en la tercera parada del curs a Catalunya. Pel que fa a la prova femenina, destaquem la presència de les recents internacionals Paula Juàrez i la sub 20 Griselda Serret, l’atleta de L’Hospitalet Atletisme Mireia Urrutia, la de l’AA Catalunya Georgina Ruiz i també Raquel León.

Pel que fa a la prova masculina, destaquem la presència d’Óscar Martínez, del Cornellà Atlètic, de Lluc Serrat de l’AA Catalunya i del jove Eloi Antón, dels Lluïsos Mataró.

A nivell sub 16, a la prova masculina hi seran Oriol López, Abel Pujol i Biel Elvira, mentre que a la prova femenina hi serà Núria Férriz, Núria Sañas i Andrea Moreno. A la prova sub 14, destaquem la presència de Queralt Sañas i Jana Peralta i a la masculina Biel Fornós i Nahuel Urcola.

La propera parada de la marxa serà a Getafe, al Campionat d’Espanya d’hivern de promoció, on veurem a molts i moltes de les atletes presents a Barberà aquest cap de setmana.

· Reglament