Nova edició del Gran Premi de marxa de Viladecans

1032

El Club Atletisme Viladecans va organitzar una nova edició del Gran Premi de marxa de Viladecans, una de les clàssiques catalanes del calendari de la disciplina, que enguany arribava a la 30a edició. Un centenar llarg d’atletes, distribuïts en vuit categories, van prendre la sortida de les diferents curses que es van celebrar al parc de la Torre-roja del municipi del Baix Llobregat.

A la cursa sènior masculina, la victòria va ser per l’Óscar Martínez, del Cornellà Atlètic, un dels catalans més destacats. Va tancar els 10 K amb un temps de 43:55, amb l’objectiu en ment de poder de preparar-se pels 20 K sub 23 de cara a aquesta temporada.

D’altra banda, l’atleta de l’Aldahra Lleida Paula Juárez va obtenir la victòria a la cursa sènior femenina, amb una marca de 47:13. En segona posició va entrar l’atleta internacional de L’Hospitalet Atletisme Mireia Urrutia, que va tancar els 10 K amb una marca de 48:08. En tercer lloc va acabar l’atleta del Cornellà Atlètic Beatriz Cantero, amb marca de 51:26.

Francesc Rodríguez, de l’UGE Badalona, i Marta Nogueira, de l’Aldahra Lleida, van ser els guanyadors a la categoria màster. Lluc Serrat i Ona Martín es van emportar els títols a la categoria sub 20. A la categoria sub 18, l’atleta del CA Tarragona, Júlia Suàrez, va sumar la victòria final, amb Ivan Molina, del CA Laietània, com a primera classificat a la cursa masculina.

La propera gran prova de la marxa s’ha de celebrar el 29 de gener a Coma-ruga, amb la disputa del Campionat de Catalunya de la disciplina.