Nova jornada de les Trail Running Series

747

La Federació Catalana d’Atletisme organitza les Trail Running Series, amb diverses proves de trail per tot el territori català. Diumenge es va celebrar la segona jornada, amb la 6a edició de la Sísmica Race de Sant Adreu de la Barca, una prova de 10 K i 24 K per la zona del Baix Llobregat.

La prova masculina la va dominar en Roger Comellas, que va aconseguir arribar a meta amb un temps d’1:41:50, seguit de Carles Reposo, amb un temps d’1:41:53, a tocar del primer atleta. Tercer al podi va ser Karim Cabeo amb un temps d’1:44:00. A la prova femenina, victòria d’Irene Fuertes, primera atleta en arribar amb un temps de 2:05:43, seguida de Ahlam Elkakdi amb 2:07:36. En tercera posició va acabar Laura Bruch amb 2:10:44.

D’altra banda, la prova dels 10 K va finalitzar amb la victòria d’Oriol Gibert amb 45:46, seguit d’Alberto Lao amb 45:47 i el bronze d’Óscar Suàrez amb 48:23. La prova femenina va acabar amb el primer lloc de Sara Roca amb 52:19, seguida de Carmen Gómez amb 57:10, deixant en tercer lloc a Maribel Gabás amb 59:24. Gairebé 400 atletes van finalitzar ambdues distàncies.

A més a més de la Sísmica Race, ahir es va disputar el Campionat d’Espanya de trail running a Zahara, Cadis, amb la participació d’atletes catalans i catalanes. De fet, a la prova masculina, Jan Margarit, del CA Granollers, va endur-se el bronze amb un temps de 3:39:50. Diego Arroyo va ser 5è, mentre que Víctor Mier va arribar en 8a posició. A la categoria femenina, Sílvia Puigarnau va entrar en 10a posició amb una marca de 4:56:20.