Nova jornada de llançaments i de controls de promoció

549

Rubí acollirà dissabte una nova jornada del critèrium de llançaments d’hivern de promoció, amb la disputa de les proves de disc i martell. Només restarà la darrera jornada la setmana vinent a l’estadi Serrahima de Barcelona. La competició començarà a les 9.30 h amb el disc sub 18, i a les 15 h es disputaran les proves de martell.

Aleix Camats, Jordi Recasens o Guillem Giménez seran els atletes inscrits més destacats al disc, amb Eloi Jané, Jordi i Daniel Pizarro i Adrian Sedano a la prova del martell. Pel que fa a les proves femenines, Carla Serral, Mar Santanach, Georgina Alabart i Alba Ruiz seran les destacades al martell.

· Reglament   · Atletes admesos

També dissabte, Cornellà del Llobregat acull un control de promoció. El Cornellà Atlètic organitza aquesta prova destinada a les categories de promoció de sub 10 a sub 16. El control començarà a les 10 h amb les proves dels 60 mll i seguirà fins a la 13.55 h amb els 60 mt sub 16.

· Reglament   · Atletes admesos

També demà, al mateix moment que es disputi el Campionat de Catalunya de 10.000 i 5.000, les pistes d’Olot acolliran un petit control de llargada de sub 10 a sub 16.

· Reglament   · Atletes inscrits

Avui divendres, les pistes de Lleida acollirà un petit control en horari de tarda, amb les proves de javelina, triple salt i absolut. En aquest cas, les proves estan obertes a tothom, també als atletes absoluts. La competició començarà a les 18.15 h.

· Reglament

Finalment, Sant Celoni organitza diumenge la tercera jornada dels seus controls d’hivern. Gestionats pel CA Sant Celoni, el renovat tartà de la capital del Baix Montseny acollirà proves des de sub 8 a sub 16, començant a les 10 h i allargant-se fins a la 13.30 h.

· Reglament