Oriol Vilaplana i Jessica Tipán guanyen la 39a Mitja Sitges

430

La 39a Mitja Sitges es va celebrar amb prop de 3.000 persones en les tres curses diferents que es van viure, els 21 K, el Quart i les curses infantils. La Mitja va acollir 1.600 corredors i corredores, mentre que el Quart va aplegar a 1.000 participants.

A la prova reina, Oriol Vilaplana va ser el guanyador de la prova masculina amb un temps d’1:12:11, amb la plata per Adrià Jiménez amb 1:12:24 i el tercer esglaó del podi per Alexandre Urbina amb 1:12:56. D’altra banda, Jessica Tipán, del CE Penedès, va obtenir la victòria a la prova femenina amb un temps d’1:20:32, amb la segona posició de Rosa Navarro i un temps d’1:25:50 i amb el bronze per Anna Martínez amb un temps d’1:26:06.

D’altra banda també es va celebrar la prova del Quart, del 10 K. Gisela Carrión, amb un temps de 38:47, va ser la guanyadora de la prova femenina, amb Petra Reixach a la segona posició amb marca de 44:57 i la tercera plaça per Serena Serra amb temps de 46:06.

A la categoria masculina, Víctor Centeno va obtenir la victòria amb un temps de 35:32, amb la segona posició d’en Pau Nacenta i una marca de 35:32 i finalment en Manel Andreu, tercer, amb un temps de 36:06.