Óscar Martínez i Paula Juàrez guanyen el GP de marxa de Barberà

706

La Unió Atlètica Barberà va organitzar diumenge el 3r Campionat de marxa Ciutat de Barberà, una prova que va acollir més de 160 marxadores i marxadors en la primera competició important en aquesta disciplina després de l’estiu.

Paula Juàrez, de l’UA Terrassa, va ser la guanyadora a la cursa femenina sènior, amb un temps de 23:11 i una distància de 5K. Griselda Serret, de l’Atletismo Alcorcón i exatleta del Runners El Vendrell, va aconseguir la segona posició amb un temps de 24:02. La tercera posició va ser per a l’atleta del CA Tarragona Júlia Suàrez, amb un temps de 24:48.

En categoria masculina, l’Óscar Martínez va ser el campió sènior. L’atleta del Cornellà Atlètic va finalitzar la prova amb un temps de 21:28 en una distància de 5K. Darrere d’ell va entrar Franklin Eduardo Minchala, atleta murcià, amb un temps de 22:·38. Finalment, Ivan Molina va entrar en tercera posició amb un temps 23:24.

Pel que fa a altres curses, cal destacar la victòria de Josep Obrador amb 24:53 i d’Eva Pérez amb 26:54 a la cursa màster, de 5K, ambdós atletes de l’Aldahra Lleida. L’aragonès Pablo Zárate amb 13:13 i Gina Torres, de l’UA Terrassa i amb 15:05, van ser els guanyadors de la categoria sub 16. Finalment, destacar la victòria de la local Beth Aubia amb 16:43 i l’aragonès Gabriel Gonzàlez amb 14:50 en categoria sub 14, en una cursa de 3K.