Palafrugell acull el Campionat català màster de llançaments

431

La Federació Catalana d’Atletisme organitza a Palafrugell el Campionat de Catalunya de pentatló de llançaments màster, amb la presència d’una cinquantena de llançadores i llançadors de Catalunya de categories M35 i F35 cap amunt. La competició començarà a les 9 h i es tancarà passades les 15 h. Es repartirà una trentena de medalles.

Una cinquantena d’atletes màster de Catalunya hi participaran, en general, els més destacats i destacades. A les proves masculines destacaran, entre d’altres, Joan Bea a M40, Sebastián Berengui, Carles Geronés, Kirian Pérez i Alberto Rey a M45, Arturo Arqué, Marçal Cruz i Juan Antonio Segarra a M50, Xavier Sànchez i Francisco Ferrer a M55, Jean-Paul Saussus a M60 i el local Ramon Estapiña a M75.

Pel que fa a les proves femenines, Bàrbara Pintado a F35, Beata Betlej, Maria José Descàrrega i Montserrat Paños a F55 i Pilar Camarasa a F60. Cal destacar que el martell i martell pesat es disputarà a la zona annexa. El lliurament de premis es començarà a fer a partir de la 13.15 h, conforme vagin acabant el paquet de concursos de cada categoria.

· Reglament   · Atletes inscrits

Congrés EAP – Foto: CA Palafrugell

Palafrugell segueix organitzant competicions destacades després de la inauguració de les noves pistes d’atletisme, remodelades per poder acollir campionats catalans i estatals. Cal informar, també, que aquesta setmana s’ha confirmat la data pel Míting Internacional de Palafrugell 2024, disputant-se el 8 de juny. Aquesta decisió es va prendre a la 33a edició del Congrés European Athletics Promotion, a Catània, del qual el míting de Palafrugell hi forma part. El míting serà internacional en la categoria sub 18.