Palafrugell acull el Campionat territorial de curses de fons

524

L’activitat a la delegació territorial de Girona es posa en marxa i ho fa, per començar, amb un campionat de proves de fons en pista. La renovada pista de Palafrugell serà la seu del Campionat Territorial de curses de fons en pista OPEN, amb cinc proves de diferents distàncies i categories que es disputaran durant la matinal de dissabte.

La primera cursa començarà a les 10.30 h amb un 10.000 m sub 23, absolut i màster masculí i femení. Posteriorment, a les 11.30 h, es disputarà un 2.000 m sub 12, 11.45 h un 1.000 sub 8 i sub 10, a les 12 h el 3.000 m sub 14-16 i finalment, a les 12.20 h, tancarà la jornada un 5.000 m sub 18-20.

Es donarà medalla als tres primers i a les tres primeres classificades de cada categoria, sempre i quan tinguin llicència FCA i siguin residents a les comarques de Girona o tinguin llicència amb un club gironí.

Una cinquantena d’atletes estaran presents al municipi del Baix Empordà. D’entre els presents cal destacar a Pol Espinosa i Pau Congost, del CN Banyoles, dos atletes que destaquen en proves de cros i pista. Clubs com el CA Figueres, l’Olímpic Farners, el GEiEG, el CE Cassanenca, el CA Olot, l’AEA Ventalló i el CN Banyoles acompanyaran als atletes de l’entitat local, el CA Palafrugell.

L’estadi municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell ja va acollir el curs passat el Campionat de Catalunya sub 20 i sub 23 a les seves renovades pistes, que han d’ajudar a acollir moltes més competicions dins del territori gironí.

· Reglament   · Atletes inscrits