Palafrugell va acollir el primer campionat gironí del curs

455

La delegació territorial de Girona de la Federació Catalana d’Atletisme juntament amb el CA Palafrugell van organitzar el campionat territorial de proves de fons a les pistes Josep Pla i Arbonès. Una cinquantena d’atletes van participar a les cinc curses diferents que es van viure a l’estadi empordanès.

La prova absoluta va estar dominada per Pol Espinosa. L’atleta del CN Banyoles, un dels més destacats en participar, va acabar els 10.000 m en un temps de 34:08:26, seguit de Nidal Abbassi, de l’equip local, amb 37:43:43 i de Salvador Ciurana amb 37:45:43.

En curses femenines, cal destacar la victòria de Queralt Rutllant, de la CE Cassanenca, en la cursa sub 14-16, sent ella sub 14, amb 12:21:40, seguida de Laia Boira, sub 16, amb temps de 12:56:02 i amb el tercer lloc de Sònia Ferrer amb 13:25:21.

La prova sub 18-20 masculina va estar dominada per Marçal Roig, del CA Canovelles, que va recórrer els 5.000 m en un temps de 17:11:30, seguit del seu company de club Martí Ruiz. Antonio Espejo, del CA Calonge, va ser el guanyador dels 3.000 m sub 14-16 amb un temps de 9:36:62.

El GEiEG, amb cinc medalles, l’Olímpic Farners, amb quatre, i el CE Cassanenca i el CA Figueres, CN Banyoles i CA Palafrugell amb dos, van ser els clubs amb més metalls aconseguits durant la matinal d’ahir. Degut a la forta calor, l’organització va disposar d’ampolles d’aigua i esponges mullades pels corredors i corredores durant el transcurs de les proves i un cop finalitzades.