Palau-Solità i Plegamans acull el Campionat català de milla

391

Palau-Solità i Plegamans acollirà el Campionat de Catalunya de milla en el marc de la 11a milla urbana de Sant Pere, una prova que reunirà a 150 atletes de Catalunya disposats a continuar endavant amb la temporada. El circuit és ja una referència pel que fa al campionat català.

Les primeres proves a disputar-se seran les màster, a partir de les 11.30 h, amb les proves màster M35 i 40. A les 11.45 h, arribaran les proves M45 i 50, mentre que a les 12 h arribaran les curses M55 en amunt. A les 12.15 h arribarà la prova reina, amb l’absolut i màster femení, mentre que a les 12.30 h arribarà la final absoluta masculina.

Pel que fa a la prova masculina, 19 atletes competiran a la prova absoluta. Dels presents cal destacar a Ismail Atriki, del GEiEG, campió absolut a pista coberta, Brahim Fateh, de L’Hospitalet Atletisme, un clàssic en aquestes proves. A més a més, Aniol Borràs i Jordi Pujol, de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Carlos Rey, del Cornellà Atlètic, Yassine Bendada o Néstor Altaba.

Pel que fa als màster, presència de Carlos Cera i Xavi Planas a M40, Abdelhamed El Harrak a M45, Marc Tort i Francesc Marsol a M50 o Sancho Ayala i Ferran de Torres a M55, Jordi March a M60, Francisco Díaz a M65 i Domingo Ortega a M75.

Al campionat femení, set atletes absolutes competiran per buscar la victòria. Destaquen la presència d’Ona Alonso, de la campiona sub 20 Marwa El Khouya, Laura Pelegrí i Rebeca Suàrez, experta en proves de llarga distància.

A les proves màster, a banda de Suàrez a F35, Marta Mesalles a F40, Sara Beltran a F45, Marta Camps a F50, Montserrat Cinca a F55 o Veronique Foulon a F60.

· Reglament   · Atletes inscrits