Palau-Solità i Plegamans acull la Milla catalana

556

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest diumenge un dels darrers campionats de Catalunya del curs. Palau-Solità i Plegamans serà l’escenari del Campionat de Catalunya de milla, amb uns 170 atletes inscrits i inscrites de categoria absoluta i màster. La prova es disputa en el marc de la 10a Milla Urbana del municipi, organitzada pel Club Atlètic Palau.

La prova es dividirà en diverses curses. D’entrada, a les 11.30 h, sortida de la prova màster masculina M35 i M40. A les 11.45 h la prova màster masculina M45 i M50, a les 12 h la màster masculina M55 cap amunt. A les 12.15 h arribarà la prova absoluta i màster femenina i finalment, a les 12.30 h, es disputarà la prova absoluta masculina.

El circuit serà urbà i recorrerà part del municipi del Vallès Occidental. A la prova hi participaran molts i moltes atletes de renom català, que buscaran pujar a l’esglaó més alt del podi, tan a la categoria absoluta com a la màster.

A la cursa absoluta masculina destaquen, entre d’altres, Artur Bossy, dominador de les darreres curses a Barcelona, Abel Casalí, del CA Manresa, Miquel Doménech, de L’Hospitalet Atletisme, Abdelhakim Hamid i Youness El Hannach. D’altra banda, a la femenina, figuren noms com els de Marina Guerrero, Rebeca Suàrez o Núria Tilló.

A les categories màster, cal destacar, entre d’altres, la presència de Xavi Planas a M40, Sergio Bejarano a M45, Marc Tort i Jose Antonio Ramírez a M55, Marta Mesalles a F40 o Veronique Foulon a F60.

Serà el darrer campionat de Catalunya de ruta abans de l’estiu, tancant una temporada d’aire lliure on hem viscut la marató, els 5 i 10 K i la mitja marató, entre d’altres.

· Reglament   · Atletes inscrits