Participació destacada catalana a València

553

Diversos atletes catalans i catalanes van participar en dues competicions a València, una d’elles, internacional. 11 atletes i un club de Catalunya hi van prendre part. Primer, dissabte, amb la disputa dels DNA Athletics. Després, el diumenge, amb els Mediterranean Athletics U23 Championships.

El FC Barcelona va acabar en segona posició del DNA Athletics absolut, amb la presència de 4 atletes catalans i catalanes. Pol Retamal va córrer els 60 mll i ho va fer amb marca de 6.77. Posteriorment va saltar Oriol Ramos a la llargada, amb una marca de 6.50 m. Laura Hernàndez i Geena Stephens van participar en el relleu 4×400 m mixt amb victòria barcelonista amb temps de 3:25:20. A més a més, Hernàndez va córrer el relleu anomenat La Caza.

A banda dels atletes del Barça, també va participar Aitana Radsma amb el Playas de Castellón, l’equip guanyador, corrent els 60 mt amb temps de 8.63. Finalment, cal destacar la participació de tres atletes catalans al DNA de promoció, tots tres amb el Playas de Castellón, equip guanyador. Arnau Gómez i Marta Mitjans van competir al relleu La Caza, mentre que Gerard Rodríguez ho va fer al 4×400 m mixt.

· Resultats

Diumenge es va disputar el Mediterranean Athletics U23 Championships, una competició internacional amb presència de tres atletes de Catalunya. La participació més destacada va ser la de Berta Segura, que es va endur la medalla de plata als 400 mll amb marca de 54.88. També va competir Guillem Crespí, amb marca personal de 6.77 als 60 mll. Finalment, Clara Fernàndez va obtenir una marca de 3.80 m a la perxa.

· Resultats