POL FERRER I BERTA SEGURA PROTAGONISTES DEL SUB 20 A TORRENT

1008

L’atleta Pol Ferrer del Cornellà Atl., i l’atleta Berta Segura de l’Aldahra Lleida UA han estat els protagonistes del Campionat d’Espanya sub 20 viscut durant el cap de setmana a Torrent, València.

Ferrer va dur a terme una extraordinària decatló, sumant un total de 7623 punts, establint un nou rècord d’Espanya i situant-se segon en el rànquing mundial sub20 2022. De prova en prova, va demostrar el seu excel·lent nivell de forma que l’encaminava a assolir la fita que va aconseguir. Ho demostren els seus: 10″81, 7.24 m, 13.94 m, 1.98 m, 49″67, 14″86, 40.53 m, 4.45 m, 47.43 m i 4’41″68.

Per la seva banda, Segura, campiona absoluta de la distància, va imposar-se amb total autoritat en al final dels 400 mll aturant el cronòmetre en uns magnífics 53″06. Aquests li van atorgar medalla d’or i significaven rècord dels campionats.

A més a més, vam tenir catorze medalles: 5 d’or, 3 d’argent i 7 bronzes. Aquesta va ser la recompensa a la participació catalana en aquest campionat.