Premis repartits al Campionat de Catalunya de clubs sub 14-16

722

La Pista Coberta d’Atletisme Carme Valero va tornar a gaudir de bon atletisme amb la celebració del Campionat de Catalunya sub 14 de clubs i el Campionat de Catalunya sub 16 de clubs, durant dos dies amb les graderies a rebosar de pares i mares i afició dels molts equips presents a les pistes.

El podi masculí del Campionat clubs sub 16. Foto FCA

Dissabte va ser el torn dels sub 14. Al matí es van celebrar les finals B masculina i femenina, amb la presència de 19 equips sobre la pista. Aquí es repartien premis pels dos primers equips classificats en categoria masculina i femenina. D’una banda, el Prantenc AA masculí es va endur el títol amb 57 punts, seguit del CA Laietània amb 54.5 punts.

A la prova femenina, victòria del CE Penedès amb 97.5 punts, seguit del CA Parets a tocar, amb 97 punts.

El CA Parets sub 14 segon de la final B. Foto CA Parets

A la tarda vam viure el Campionat de Catalunya Final A de la mateixa categoria, on es decidien els campions i campiones de Catalunya de clubs. Amb 24 equips sobre la pista, l’Avinent Manresa va ser el gran dominador d’ambdues categories. I ho va ser davant de rivals de molt de pes, com ara l’Agrupació Atlètica Catalunya, que va ser segon classificat també en amdues categories.

La categoria masculina, els manresans van tancar la competició amb 118, 5 punts, seguit dels barcelonins amb 98,5 punts. El CE Penedès va obtenir el bronze amb 88 punts, i seguia doncs l’èxit començat per les noies al matí quan havien guanyat la Final B femenina.

D’altra banda, a la prova femenina, victòria de les manresanes per 105 punts, seguides de les barcelonines amb 99,5 punts. En tercer lloc, el Cornellà Atlètic, que darrerament puja amb força en les categories inferiors, i va sumar 94,5 punts.

El podi femení del Campionat clubs sub 14. Foto FCA

Diumenge vam viure el Campionat de Catalunya de clubs sub 16. Al matí es va disputar la Final B, amb 21 equips sobre la pista. El CA Granollers es va endur el títol masculí amb 77 punts, mentre que la final femenina la va aconseguir l’UA Terrassa amb 96 punts. L’Hospitalet Atletisme en nois i Lluïsos de Mataró en noies els van seguir de ben aprop.

D’aquí destaquem les marques de Dídac Dorado als 60 mt, amb 8.77 per l’atleta del CASAB, el 5.86 m d’Adrian Sànchez a la llargada, del CA Parets, els 12.67 m de Ferran Fanés, de l’AA Catalunya, amb 12.67 m, l’1:41:98 d’Alba Antúñez, del GEiEG, als 600 m, els 8.98 d’Adriana Curto, del Dinamik Vilanova, als 60 mt i l’11.02 m de Martina Chaboye, també del Dinamik Vilanova, al triple salt.

A la tarda, es va disputar la Final A del Campionat sub 16, amb la resolució final. 24 equips van lluitar de valent per pujar al podi, i finalment, el Muntanyenc de Sant Cugat va ser el guanyador en la prova masculina, amb 100 punts, seguit del CA Canaletes, amb 91,5 punts, i amb el tercer lloc de l’Aldahra Lleida, amb 88 punts.

A la prova femenina, victòria de l’Agrupació Atlètica Catalunya, amb 114 punts, seguit del CA Sant Just, amb 99 punts, i el tercer lloc del Cornellà Atlètic, amb 87,5 punts. Aquí vam viure un RCAM, el del CA Canaletes al 4×300 masculí, amb un temps de 2:35:61 i la participació de Niraj Fontdegloria, Héctor Robledo, Guillem Sunyer i Alessandro Balunek.

D’aquí, destaquem els 37.34 d’Héctor Robledo, del CA Canaletes, als 300 mll, els 2:46:61 de Khalid Jaadar, de l’Aldahra Lleida, als 1.000 m, els 7.95 de Mabintou Camara, del CA Igualada, als 60 mll i l’11.24 m de Júlia Sànchez al pes.

Amb aquesta prova es va tancar el segon dels quatre caps de setmana intensos de promoció a la Pista Coberta Carme Valero, que posaran el punt i final a la temporada de pista curta.