Presència catalana als Campionats de marató i 10 K en ruta

656

Saragossa va acollir el Campionat d’Espanya de marató amb la presència de quatre atletes catalans. El més destacat va ser Reyes Estévez. El veterà atleta, medallista al Mundial de Lisboa 2001, fa un temps que es dedica a la llarga distància, i a la capital aragonesa va aconseguir la 4a plaça amb una marca de 2:21:43, a tocar del podi. No obstant, va aconseguir la victòria a la categoria M45.

D’altra banda, cal destacar el paper de Carles Montllor. L’atleta català, al LEA La Blanca, va acabar en 9a posició amb una marca de 2:24:45, però va aconseguir pujar al podi per equips amb el conjunt basc, sumant la medalla de bronze, una de les  medalles catalanes de la jornada. En el mateix conjunt hi competeix Albert Caballero, que va acabar 37è amb 2:51:26.

A més a més, Ignacio Cáceres va aconseguir la plata per equips amb el Cárnicas Serrano. El veterà atleta va acabar en 22a posició amb una marca de 2:34:08, proclamant-se subcampió per equips amb els seus companys.

D’altra banda, a Huelva, participació també de diversos atletes de Catalunya. A la prova absoluta, Santiago Catrofe va acabar en 7a posició amb una marca de 28:48. Això sí, va sumar l’or per equips amb Atletismo Bikila. El següent català va ser Redouan Rouaz, 67è amb un temps de 31:59.