PRESENTACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRAIL VERTICAL

1511

Aquest dimecres s’ha realitzat la presentació de la primera edició del Campionat de Catalunya de Trail Vertical a la sala de plens de l’Ajuntament de la Vila de Cercs.

A l’acte han participat Jesús Calderer, Alcalde de Cercs,  Josep Lara, president del Consell Comarcal del Berguedà, Abel García, conseller d’esports del Consell Comarcal del Berguedà, Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Alfonso López, president del Club Atletisme JAB Berga, i Miquel Batriu, president del Club d’Esquí Berguedà.

L’autonòmic es realitzarà en el marc de la Vertical Trail Berguedà, organitzada per Club Atletisme Joves Atletes de Berga i el Club Esquí Berguedà, a Sant Jordi de Cercs el proper diumenge 25 de juliol.

La sortida es donarà a les 08:00 hores a la Rodonella, a 730 m, i el punt més alt de la vertical serà el Cim de Cingles de Vall-llobrega a 1770 m, amb una distancia de 4,6 km i amb un desnivell positiu de 1.050 metres.

S’espera la participació dels millors especialistes catalans com la Núria Gil, campiona de Espanya i de Catalunya de trail 2021 BRB, Íngrid Ruiz, campiona Espanya km vertical 2020, Douae Ouboukir, campiona de Catalunya de cros i de pista 2021 i Gisela  Carrión, campiona d’Espanya de trail 2020. En homes destaquen Miquel Corbera, campió de Espanya i de Catalunya sub23, Arnau Marín, subcampió de Catalunya de trail 2021 sub23 i Jordi Bolet, especialista català del KV. També els atletes locals Xavi Tomasa, campió de Catalunya de marató i 5è de Catalunya de trail, Jan Torrella, campió de Catalunya de trail sub18 i Ariadna García, 3a al campionat de Catalunya de trail 2021.

· Mes informació i inscripcions

· Reglament   · Document Tècnic

· Entrega de dorsals   · Circuit    · Atletes inscrits