PRESENTACIÓ CNAT CATALUNYA CROS CURT i SIMPOSI D’ENTRENAMENT

1370

El passat dimarts, al Pavelló Municipal d’Esports de Calonge, es va realitzar la presentació del Campionat de Catalunya de Cors Curt i el Simposi Internacional d’Entrenament de Resistència. Ambdues  activitats tindran lloc al municipi de Calonge i Sant Antoni durant el cap de setmana del 21 i 22 de desembre. A l’acte han participat l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, el director de Serveis Territorials d’Esports a Girona, Pep Pujols, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el regidor d’esports del municipi, Salvador Miquel, i l’atleta Esther Guerrero.
El Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual i Clubs es realitzarà el proper diumenge 22 de desembre, en el marc del Cros de Calonge i Sant Antoni, organitzat per l’ajuntament de la ciutat. Aquesta serà la primera vegada que aquest municipi organitza l’autonòmic de cros curt, que comptarà amb la participació d’atletes de reconegut prestigi com l’Adel Mechaal, Míriam Ortíz, Esther i Marina Guerrero, Montse Mas Marta Galimany.
El Simposi Internacional d’Entrenament de Resistència, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, es durà a terme dissabte 21 al Castell de Calonge i comptarà amb entrenadors de primer nivell internacional com són Nic Bideau, Tomasz Lewandowski, Jordi Toda Patrick Sang.

· Díptic Cros   · Informació Simposi