PRESENTACIÓ CURSA DELS NASSOS

1098

Aquest dijous, a l’Hotel Hesperia del Mar, s’ha fet l’acte de presentació de la Cursa dels Nassos, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, que es disputarà el proper divendres 31 de desembre al districte de Sant Martí de Barcelona. A l’acte han participat David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, i alguns dels principals atletes que participaran a la cursa. En aquesta edició, la Cursa dels Nassos 2021 de nou tindrà dos distancies, una de 10km i una altra de 5km, aquesta, excepcionalment, comptarà només amb atletes d’elit.

Carlos Mayo amb Joan Villuendas

La cursa dels 5 km donarà la sortida a les 19:15 hores al carrer Arquitecte Sert i arribada al carrer Selva de Mar, tindrà com a objectiu batre el rècord del món de 5 km en ruta, tant en la categoria masculina com en la femenina. Tindrà 50 participants de 15 països i tots ells de categoria elit. Destaca l’etíop Berihu Aregawi, acreditat al 12:52, segona millor marca mundial de tots els temps de 5 km en ruta, també l’aragonès Carlos Mayo, amb 13:18 com a millor marca i que intentarà el record espanyol de la distància, l’holandès Mike Foppen, acreditat amb 13:31, el noruec Sondre Moen amb 13:37 PB, els francesos Bastien Augusto amb 13:38 i Arsene Guillorel 13’36 i Santi Catrofe, acreditat amb 13:40.

En dones, a la cursa dels 5 km destaca l’etíop Ejgayehu Taye, una de les millors especialistes mundials acreditada amb 14:14, la sueca Meraf Bahta amb 15:31, així com la catalana Carla Domínguez.

La cursa de 10 km donarà el tret de sortida a les 17.15 hores amb sortida i arribada al carrer Selva de Mar també tindrà participants de gran nivell com la Marta Galimany, Cristina Silva, Dimitrijs Serjogins, Annasse Mahboub, Artur Bossy i Marc Alcalà, entre d’altres.

· Web Cursa

COMPARTIR
Article anteriorTRAIL RUNNING 2022
Següent articleSAN SILVESTRE DE BADALONA