PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

891

El passat dimarts 9 de febrer, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, es va realitzar la presentació del 102è Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs. L’autonòmic, organitzat per l’Ajuntament de la ciutat a través de l’Àrea d’Esports, juntament amb el Club Atlètic Santa Cristina d’Aro, es realitzarà el proper dissabte 13 de febrer a la zona esportiva del municipi.
A l’acte ha participat Mª Lourdes Fuentes, alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Anna Buxó, regidora d’Esports, Jaume Quintana, president del Club Atlètic Santa Cristina d’Aro, Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’atletisme, i l’atleta local Santiago Catrofe.
A l’autonòmic participaran els millors atletes catalans en aquesta peculiar temporada de cros tant afectada per la pandèmia. Com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que se celebrarà a Getafe el proper 28 de febrer.
Amb una gran participació, el campionat català de camp a través es realitzarà seguint les normes de seguretat sanitàries que s’han adaptat tot seguint la normativa del PROCICAT.

· Programa   · Atletes inscrits