PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

639

El passat dimarts es va fer la presentació del Campionat de Catalunya de Cros per Clubs que se celebrarà a Calonge i Sant Antoni el proper diumenge 31 d’octubre en el marc de la segona edició del Cros de Calonge i Sant Antoni, organitzat per l’Ajuntament de la ciutat.

L’autonòmic de clubs es realitzarà al circuit pels voltants del Pavelló d’Esports de Calonge, que serà punt de sortida i arribada, i un recorregut exigent amb trams de gespa, de bosc i de camps llaurats.

A l’acte han participat l’alcalde de de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, el regidor d’Esports, Sergi Orduña, i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, entre d’altres.

La matinal atlètica començarà a les 08:30 hores amb les curses de màsters, per continuar amb les curses de promoció de les diferents categories fina arribar la migdia en que es disputaran les curses absolutes sobre una distància de 9.850 metres. S’espera una participació de prop de 1.500 atletes de totes les categories i clubs.

La puntuació de l’autonòmic per equips es farà atorgant 1 punt al primer classificat, 2 punts al segon i així successivament, guanyant l’equip que obtingui menys punts. Es faran dues classificacions, una corresponent al Campionat de Catalunya de Clubs i una altra corresponent a la Fase Autonòmica pel Campionat d’Espanya de Clubs que es realitzarà a Santiponce, Sevilla.

· Nota de Premsa Ajuntament