PRESENTACIÓ MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA

1724
Cartell Míting

Genzebe Dibaba torna a Sabadell

El proper dimarts 5 de febrer a les 12,30 hores, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, es realitzarà la roda de premsa presentació del Míting Internacional de Catalunya que se celebrarà el proper dimecres 6 de febrer al mateix escenari.
A l’acte participaran Marisol Martínez, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell i Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme, i un representat del Consell Català de l’Esport.
També comptarem amb la presència de l’atleta etíop Genzebe Dibaba, que torna a la pista coberta de Catalunya per a participar en aquesta ocasió en els 1.500 metres. Dibaba va establir el rècord del món de 2.000 metres a Sabadell l’any 2017. També participaran a la presentació la Laura Bueno, recent recordista estatal de 500 m i 600 metres i que participarà als 800 m a Sabadell. La velocista Estela García, multicampeona estatal i catalana de 60 m, 100 i 200 metres, i Llorenç Sales, que recentment va realitzar la mínima europea de 1.500 metres.
El Míting Internacional de Catalunya tornarà a comptar amb la participació dels millors atletes catalans com la Jaêl Bestué (FCB) que farà els 60 m, Carmen Sánchez (FCB) els 400 m, Zoya Naumov (AAC) els 800 m, Esther Guerrero (New Balance) i Montse Mas (FCB) als 1.500 m, Artur Bossy (FCB) als 3.000 m i Dídac Salas (FCB) en perxa entre d’altres.
També participaran atletes internacionals i de la resta de l’estat de reconegut prestigi, com l’equatorià Álex Quiñónez , l’atleta d’Oman Barakat Al Harti, i el de Costa d’Ivori, Artur Cissé que faran els 60 metres. Als 1.500 m es podrà veure a David Bustos, Kevin López, Adrian Ben i Alberto Imedio, als 3.000 m a Fernando Carro, Sebas Martos i Jesús Palacio tindran com a gran rival al francès Yoann Kowal i en perxa Adrián Vallés.
En dones, podem destacar a l’atleta xilena Isidora Jiménez que farà els 60 m, l’eslovaca Agata Zuplin als 400 m, als 800 m destaca la presència de les l’etíop  Mahelet Mulugeta, atleta sub 2 minuts a la distància, i Freweyni Haylu. Genzebe Dibaba tindrà un bon 1.500 metres amb rivals com Marta Pérez i Isabel Macias, entre d’altres.
El festival atlètic començarà a les 18,30 hores i amb aquests ingredients s’espera un gran espectacle esportiu a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.

· Horari