PRESENTACIÓ MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA

1557

El proper dimarts 18 de febrer a les 13,00 hores, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, es realitzarà la roda de premsa presentació del Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta que se celebrarà el proper dimecres 19 de febrer al mateix escenari. A l’acte participaran Laura Reyes, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, i un representat del Consell Català de l’Esport. També es comptarà amb la presencia la Maria Vicente, i els atletes búlgars Tiohmir Ivanov i Milena Mitkova.
Aquesta serà la cinquena edició del Míting Internacional de Catalunya que tornarà a comptar amb la presència dels  millors atletes catalans, de la resta de l’Estat i amb una gran participació internacional.
Destaca la participació de la Maria Vicente, que realitzarà una triatló amb les proves de 60 m tanques, llançament de pes i salt de llargada, on tindrà com a principal rival l’atleta polonesa Adriana Sulek.
A les curses de velocitat podem destacar la presència de la líder espanyola de l’any, Maria Isabel Pérez, que es disputarà la victòria amb la búlgara Inna Eftimova, la italiana Johanelis Herrera i la jove Jaël Bestué. En homes destaca el jamaicà Ryan Shieldsjam, acreditat amb 6.56 als 60 m. Als 400 metres veurem al Bernat Erta amb atletes de gran nivell com el nord-americà Obi Igbokwe i el nigerià Cristian Amaechi. Als 400 m femenins participaran les portugueses Vera Barbosa i Dorothe Évora. Als 800 m destaca la presència de l’italià Stefano Migliorati i el txec Filip Snejdr, amb els espanyols Mariano Garcia i Javier Mirón. En 800 m femenins destaca la lituana sub dos minuts, Egle Balciunaite, l’italiana Joyce Matagliana i la polaca Martina Galant. Als 1.500 m destaquen noms com David Bustos, Manuel Olmedo i Marc Alcalá, amb una gran participació internacional com per exemple l’italià Mohad Abdikarsheik o el marroquí Abderrahman El Khayami. Als 1.500 m femenins, la xipriota Natalia Evangelidou i l’italiana Elisa Bortoli, entre d’altres. Als 3.000 m destaquen Sebas Martos i Jesús Ramos, amb els catalans Artur Bossy i Carles Castillejo. El salt d’alçada serà una de les proves amb més nivell, amb tres atletes acreditats amb més de 2,30 m, que són el japonès Naoto Tobe, el bielorús Maxim Nedasekau i l búlgar Tiohmir Ivanov. En llargada femenina destaca la búlgara Irene Pusterla i la italiana Laura Strati, amb la participació de la Cora Salas, i en pes l’italià Leonardo Fabbri, acreditat amb 21,98 m i subcampió europeu Sub23.

· Horari