Presentació MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA

2520

Genzebe Dibaba torna a Sabadell

El proper dilluns 12 de febrer a les 12,30 hores, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, es realitzarà la Roda de Premsa presentació del Míting Internacional de Catalunya que se celebrarà el proper dimarts 13 de febrer al mateix escenari.
A l’acte participaran Marisol Martínez, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell i Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme.
També comptarem amb la presència de l’atleta etíop Genzebe Dibaba, que torna a la pista coberta de Catalunya per a intentar en aquesta ocasió el rècord del món de 3.000 metres, desprès de que l’any passat aconseguís el rècord mundial de 2.000 metres en aquesta magnifica pista coberta de Sabadell. El medallista olímpic i mundial, Luguelín Santos, que participarà en la prova del 400 metres i Marc Alcalà, que serà l’altre atleta participant en la roda de premsa, on es donaran a conèixer tots els detalls del míting i la llista definitiva d’atletes inscrits, on trobarem figures internacionals, el millors especialistes catalans i de la resta de l’estat.

· Horari   · Atletes Míting   · Atletes inscrits proves locals