Primera Jornada del Critèrium de llançaments d’hivern

683

Primera presa de contacte de la temporada pels llançadors. Cornellà de Llobregat va acollir la primera jornada del Critèrìum de llançaments llargs d’hivern, amb les proves de disc i de javelina. Aquesta última va ser la més destacada, amb alguns dels i les atletes que tindran molt a dir aquest 2023.

D’una banda, a la javelina femenina, debut de l’Aina Ramos aquesta temporada. La campiona catalana es va estrenar amb una marca de 45.24, deixant en segona posició a Olivia Salmerón, amb 35.25. A la javelina masculina, bona primera competició de l’Àlex Gonzàlez, del CA Igualada, amb un llançament de 60.93 m, seguit d’en Pau Rodríguez amb 55.03 m.

Al disc absolut, Sebastián Berengui va guanyar la prova amb 39.74 m, seguit d’en Kirian Pérez amb 37.78 m. César Sànchez amb 42.46 m i Ricard Ballbé amb 42.63 m van guanyar la prova M55 I M60 respectivament.

La propera jornada es disputarà el diumenge 15 de gener.