PROGRAMA NACIONAL TECNIFICACIÓ ESPORTIVA

1099

El proper cap de setmana 13 i 14 de novembre es realitzaran tres jornades corresponents al Programa Nacional de Tecnificación Deportiva (PNTD), organitzades pel Consejo Superior de Deportes, la Real Federación Española de Atletismo i la Federació Catalana d’Atletisme. Les jornades del PNTD estan adreçades a joves atletes seleccionats pel Comitè Tècnic de la FCA i als seus entrenadors amb l’objectiu del desenvolupament integral dels atletes en el seu recorregut fins l’alt rendiment.

A l’Estadi Municipal de Granollers es realitzarà la jornada corresponent als llançament de pes i disc, dirigida per Luis Lizaso i titulada: La transició del desplaçament a la descarrega en els llançaments de Pes i Disc. Exercicis d’aplicació en l’etapa de Tecnificació.

A l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat se celebrarà la jornada sobre la velocitat, dirigida per Ricardo Diéguez amb el títol: Transició de la tècnica de carrera en les tres fases de la Velocitat en l’etapa de Tecnificació.

A l’Estadi Municipal Cornellà es realitzarà la jornada corresponent al salt de llargada, dirigida per Antonio Corgos i titulada: La batuda i l’enllaç als diferents models tècnics.

Una trentena d’atletes catalanes i els corresponents entrenadors participaran en aquestes tres jornades que es realitzaran en franges de treball de matí i tarda, a partir de les 10:00 h fins les 18:45 hores amb sessions teòriques, tècniques, xerrades i dos entrenaments.

· Informació