PROGRAMA NACIONAL TECNIFICACIÓ ESPORTIVA

718

El proper dissabte 20 de novembre es realitzaran quatre jornades corresponents al Programa Nacional de Tecnificación Deportiva (PNTD), organitzades pel Consejo Superior de Deportes, la Real Federación Española de Atletismo i la Federació Catalana d’Atletisme. Les jornades del PNTD estan adreçades a joves atletes seleccionats pel Comitè Tècnic de la FCA i als seus entrenadors amb l’objectiu del desenvolupament integral dels atletes en el seu recorregut fins l’alt rendiment.

A l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida es realitzarà la jornada corresponent les curses de tanques, dirigida per Salvador Porras i titulada: La transició de la sortida al pas de la primera tanca en l’etapa de Tecnificació.

A l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat se celebrarà la jornada sobre triple salt, dirigida per Antonio Corgos i titulada: La transició del Hop al Step i del Step al Jump.

Al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallés es realitzaran dues jornades. Una sobre el salt d’alçada, dirigida per Miguel Vélez i titulada: Transició de la carrera d’impuls a la batuda en el salt d’Alçada. Entrenament en l’etapa de Tecnificació. L’altre sobre el salt amb perxa, dirigida per Alberto Ruiz i titulada: La carrera d’impuls en el salt amb Perxa. La tècnica de carrera i la seva longitud segons les edats.

Una quarantena d’atletes catalanes i els corresponents entrenadors participaran en aquestes tres jornades que es realitzaran en franges de treball de matí i tarda, a partir de les 10:00 h fins les 18:45 hores amb sessions teòriques, tècniques, xerrades i dos entrenaments.

· Informació