PROGRAMA NACIONAL TECNIFICACIÓ ESPORTIVA

1056

El passat dissabte 20 de novembre es van realitzar quatre jornades corresponents al Programa Nacional de Tecnificación Deportiva (PNTD), organitzades pel Consejo Superior de Deportes, la Real Federación Española de Atletismo i la Federació Catalana d’Atletisme. Les jornades del PNTD estan adreçades a joves atletes seleccionats pel Comitè Tècnic de la FCA i als seus entrenadors amb l’objectiu del desenvolupament integral dels atletes en el seu recorregut fins l’alt rendiment.

A l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida es va realitzar la jornada corresponent les curses de tanques, dirigida per Salvador Porras. A l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat se celebrarà la jornada sobre triple salt, dirigida per Antonio Corgos. Al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallés es van realitzar dues jornades, una sobre el salt d’alçada, dirigida per Miguel Vélez i l’altre sobre el salt amb perxa, dirigida per Alberto Ruiz.

Amb una gran participació d’una quarantena d’atletes catalans i els corresponents entrenadors han participat en aquestes jornades.