PROGRAMA NACIONAL TECNIFICACIÓ ESPORTIVA

940

El proper cap de setmana 27 i 28 de novembre es realitzaran quatre jornades corresponents al Programa Nacional de Tecnificación Deportiva (PNTD), organitzades pel Consejo Superior de Deportes, la Real Federación Española de Atletismo i la Federació Catalana d’Atletisme. Les jornades del PNTD estan adreçades a joves atletes seleccionats pel Comitè Tècnic de la FCA i als seus entrenadors amb l’objectiu del desenvolupament integral dels atletes en el seu recorregut fins l’alt rendiment.

A l’Estadi Municipal de Granollers, es realitzaran dues jornades corresponents a proves de llançaments. Dissabte, dirigida per Víctor Llevot amb el títol: El meu amic Martell en l’etapa de Tecnificació.  Diumenge, dirigida per Salvador Primo: La meva amiga Javelina en l’etapa de Tecnificació.

A l’Estadi Municipal La Pedra Salvadora de Mollet del Vallès, també es realitzaran dues dirigides per Juan Carlos Galán i adreçades al mig fons. Dissabte es realitzarà la jornada: Les zones d’entrenament i la seva relació amb la tècnica de carrera, el sentit del ritme, la freqüència cardíaca i la percepció de l’esforç (RPE) en les proves de Mig-Fons en l’etapa de Tecnificació. Diumenge amb el títol: Les zones d’entrenament i la seva relació amb la tècnica de carrera, el sentit del ritme, la freqüència cardíaca i la percepció de l’esforç (RPE) en les proves de Fons i Obstacles en l’etapa de Tecnificació.

· Informació