PROGRAMA NACIONAL TECNIFICACIÓ ESPORTIVA

1688

El proper dissabte 6 de novembre es reprenen las jornades del Programa Nacional de Tecnificación Deportiva (PNTD), organitzades pel Consejo Superior de Deportes, la Real Federación Española de Atletismo i la Federació Catalana d’Atletisme.

Les jornades del PNTD estan adreçades a joves atletes seleccionats pel Comitè Tècnic de la FCA i als seus entrenadors amb l’objectiu del desenvolupament integral dels atletes en el seu recorregut fins l’alt rendiment. Compartir el coneixement i millora dels punts claus del model tècnic perseguit a cada especialitat durant l’etapa de tecnificació, així com dels exercicis fonamentals que ho facilitin i reforcin. Amés, els entrenadors personals rebran la formació i actualització teòrica pertinent.

Es realitzaran tretze jornades durant els caps de novembre en diferents seus. Estan convocats 140 atletes i els seus corresponents entrenadors de les categories Sub16 i Sub18 de totes les especialitats atlètiques.

Les activitats es realitzaran en jornades de matí i tarda, a partir de les 10:00 h fins les 18:45 hores amb sessions teòriques, xerrades i dos entrenaments. La Federació Catalana és la federació autonòmica que més activitats té programades de tot l’estat i es pretén realitzar dues sessions de jornades PNTD cada any.

Les primeres jornades del proper dissabte 6 de novembre es realitzaran per una banda a l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat, dirigida per Valentí Massana i adreçada al sector de Marxa Atlètica. Estan convocats 15 atletes amb el treball específic titulat: “L’aprenentatge de la tècnica en l’etapa de tecnificació i el seu rol en la planificació de l’entrenament. “

I també el dissabte 6 de novembre i a les pistes d’Antonio Amorós a Santa Coloma de Gramenet tindrà lloc la jornada de Proves Combinades dirigida pel Sebastian Conesa amb el títol: “Transició entre les proves en les Combinades i la seva preparació en l’etapa de Tecnificació”.

· Informació