Protagonisme màster català aquest cap de setmana

547

Sis equips catalans competiran aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya màster de 1a i 2a divisió a Madrid i Almeria. Quatre d’ells ho faran a la capital estatal a la final de 1a i dos al municipi andalús. Barcelona Atletisme i CA Nou Barris ho farà a la prova masculina de primera i Pratenc AA i CA Manresa serà a la prova femenina. D’altra banda, a Almeria, Barcelona Atletisme femení i Pratenc AA masculí competiran a 2a divisió.

El Barcelona Atletisme lluitarà per poder guanyar la prova estatal masculina juntament al CA Nou Barris. Els dos conjunts barcelonins arriben amb atletes amb molta experiència per buscar la victòria. Destaquem, entre d’altres, Roger Vila als 800 m, Juan Manuel Álvarez als 3.000 m, Marc Bel i Fabian Escriche a les tanques, Jordi Bedmar al triple salt, Alberto Castillo al pes i disc i Carlos Antúnez a la javelina.

Jordi Bedmar – Foto: Roberto Giancaterino

Pel que fa a la prova femenina, destaquem la presència d’Yvette Marie Henry als 100 mll i als 200 mll, Maite Marzo als 400 mll, Núria Cascante als 3.000 m, Noelia Jiménez als 2.000 obstacles, Geraldine Garcia a la llargada o Gemma Cassi al disc. Pratenc AA i CA Manresa buscaran la victòria amb un grup fort, davant de rivals d’entitat.

Finalment, a la 2a divisió, Barcelona Atletisme femení mirarà també de buscar l’ascens amb atletes com Alba Pérez als 400 mll, Nancy Nena Quispe als 3.000 m, Lucinda Cash a les tanques baixes o Sònia Bocanegra al martell i disc. D’altra banda, el Pratenc AA masculí buscarà un bon paper amb atletes com Francesc Bonfill als 200 mll, Climent Serrano als 800 m i 1.500 m, Jean Paul Saussus a la perxa o Jose Antonio López al disc.

Les dues competicions es disputaran el dissabte en horari de tarda. De 15.30 h a 20.55 h serà la franja on es disputaran les dues competicions, dividides en les dues proves masculines i femenines.

· Informació 1a Divisió  · Informació 2a Divisió

D’altra banda, avui comença el Campionat d’Europa màster Off Road, amb proves de muntanya i trail. Set atletes de Catalunya viatgen a la localitat d’Adelboden, Suïssa. Joel Vila a M35 trail, Óscar Cabeza a M50 trail, Toni Santisteban a M50 muntanya, Domingo Ortega a M75 trail, Jessica Tipan W35 trail, Judith Artigas a W40 mountain i trail i Judith Cinca a W45 també mountain i trail. La cursa trail serà de 34.9 K i la de muntanya de 8.8 K. El Campionat durarà fins el diumenge.

· Informació