Protagonisme sub 18 i sub 14 a la Pista Coberta de Sabadell

804

La Federació Catalana d’Atletisme organitza el proper diumenge el Campionat de Catalunya sub 18 a la Pista Coberta de Sabadell, en el que serà una prèvia de cara als atletes que aconsegueixin la mínima pel Campionat d’Espanya a Salamanca. La prova es disputarà en dues jornades, matí i tarda, i comptarà amb la presència de les millors marques locals.

Cal destacar, a la categoria masculina, la presència d’atletes com Biel Cirujeda i Unai Yuste als 60 mll i 200 mll, Max Peula als 60 mll, Isaías Artigas als 200 mll, Ivan Garcia als 60 mll i a la llargada, Àlex Pintado als 800 m i als 1.500 m, Bakr El Asri i Albert Alsina als 3.000 m, Mario Stefanov als 60 mt, Pol Mendoza a l’alçada, Adrià Ripollès a la perxa, Pau Caparrós a la llargada i al triple salt i Arnau Martínez al pes.

A la categoria femenina destaquen Mar Buchaca i Jazmin Romeu als 60 mll, Carla Cagigós als 200 mll i a la llargada, les andorranes Alba i Duna Viñals als 200 mll, 400 mll i 60 mt, Marta Mitjans als 800 m i 1.500 m, Emma Taggi als 1.500 m,  Marwa El Khouya als 1.500 m i 3.000 m, Paula Rodríguez i Martina Zunino als 60 mt, Ona bonet a l’alçada, Arlet Sust a la perxa, Blanca Weber i Gabriela Ruiz a la llargada, Elda Romeva a la llargada i al triple salt i Ingrid Valcarcel al pes.

A les 11 h donarà inici la primera jornada i finalitzarà a la 13.15 h amb la darrera final. A les 16.45 h començarà la segona jornada i s’allargarà fins a les 18.45 h.

· Reglament   · Atletes admesos

Durant el dissabte, els sub 14 tindran l’opció de competir al seu Campionat de Catalunya de clubs. Separat en dues finals, A i B, 48 equips de més de trenta clubs diferents competiran durant tot el dia per buscar el podi a la final A, i el primer lloc a la final B.

La final B es disputarà durant el matí, a partir de les 10 h i fins a la 13.35 h, amb equips com el Muntanyenc Sant Cuga, UCA, Pratenc AA i Terres de Ponent a la prova masculina i L’Hospitalet Atletisme, Muntanyenc, UCA i JA Sabadell a la categoria femenina. El primer equip classificat a cada categoria s’endurà la copa de campions i campiones.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

La final A es disputarà en horari de tarda a partir de les 16 h i fins a les 19.35 h, hora dels relleus 4×200 m. A la categoria masculina trobem equips com l’Avinent Manresa, l’AA Catalunya, Cornellà Atlètic o CA Tarragona, mentre que a la categoria femenina repeteixen aquests clubs i a més s’afegeixen equips com l’UGE Badalona o el CA Sant Just.

· Reglament    · Clubs participants   · Atletes inscrits

Finalment, els atletes sub 16 tindran una darrera oportunitat per buscar marca de cara a classificar-se pel Campionat de Catalunya. Aquest divendres es disputa un control sub 16 per determinar les marques finals per la prova que viurem d’aquí a dues setmanes. A les 17 h començarà el control amb la prova dels 60 mt i el triple salt i finalitzarà a les 21.25 h amb els 1.000 m masculí i femení.

· Reglament   · Atletes admesos