Proves destacades de marxa, ruta i llançaments

738

Rubí acollirà la segona jornada del Critèrium de llançaments, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. La competició començarà a les 10 h del matí amb el martell masculí, seguit de la prova femenina a les 11.30 h i el disc femení a la 13 h, per tancar la jornada.

Pel que fa a la prova masculina de martell cal destacar la presència d’atletes com Eloi Jané, Jordi Pizarro i Daniel Ruiz, a banda dels dos atletes aragonesos Javier i Juan Díaz. A la prova femenina destaquem la presència de Irene Escolano, Irene Vega i Judith Sanchis. Finalment, al disc tindrem la presència d’Andrea Alarcón, Olga Morraja, Daniela Fernàndez, Ariadna Esteve i Maria Vega.

· Reglament   · Atletes admesos

Viladecans acull la 30a edició del seu Gran Premi de marxa, organitzada pel Club d’Atletisme Viladecans. La prova començarà a les 10 h amb la cursa de 5 K sub 16 i s’acabarà amb la disputa de la prova absoluta, que començarà a les 12.15 h. El circuit serà per l’Avinguda Torre Roja, en un tram recte, amb gir a la Plaça dels Voluntaris Olímpics.

Un centenar llarg d’atletes participaran d’aquesta prova emblemàtica, amb diversos de destacats i destacades, com ara Paula Juárez, Mireia Urrutia, Júlia Suàrez i Georgina Ruiz a la prova femenina i Óscar Martínez i Lluc Serrat a la prova masculina.

· Reglament

Finalment, Sitges acollirà una nova edició de la Mitja de Sitges i el Quart, arribant a la 39a edició, tot i que en el cas del Quart serà tot just l’11a edició. La prova començarà a les 9 h, deixant a les 10 h la sortida de la mitja marató. La sortida de les dues proves es farà al Passeig Marítim i l’arribada serà al Passeig de la Ribera, amb un tram que circularà pels llocs més emblemàtics del municipi del Garraf.

El lliurament de dorsals es farà a partir d’avui a les 16 h i fins a les 20.30 h a l’Intersport Quinze del Centre Comercial Ànec Blau de Castelldefels, dissabte de 7 h a 8.45 h a l’Hotel Calípolis pels corredors del Quart i diumenge de 7 h a 9.30 h pels corredores de la mitja.

· Web Cursa