Quarta jornada del Critèrium de llançaments absolut

412

Manresa acull la quarta jornada del Critèrium de llançaments d’hivern absolut, amb protagonisme pel martell masculí i femení i pel disc femení. La competició es disputa diumenge i començarà a les 10 h amb el martell masculí, a les 11.30 h es disputarà el femení i finalment a la 13 h el disc femení.

La prova més destacada serà el disc femení, on les dues millors atletes catalanes, i dues millors de l’estat, s’enfrontaran per primer cop aquest any. La dominadora catalana dels darrers anys, Andrea Alarcón, farà el seu debut acompanyada de la promesa de la disciplina, Daniela Fernàndez. L’atleta olesana ve de guanyar l’or al campionat de Catalunya absolut en pes, i aquí tornarà a provar sort en la seva prova. Maria Vallès, Olga Morraja i Claudia Puig les acompanyaran.

Pel que fa als atletes de martell masculí, nova prova de foc per millorar els seus registres. Els atletes més destacats presents seran Daniel Ruiz, que aquest any vesteix els colors de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Daniel Noguera, del Cornellà Atlètic i Eloi Jané. Ruiz i Noguera son els únics que saben que és superar els 50 metres.

Finalment, al martell femení, la medallista estatal sub 23, Belén Bermejo, estrena nova samarreta, competint aquest curs amb l’equip malagueny del Trops Cueva de Nerja. L’atleta del Cornellà Atlètic, Irene Vega, la del Barça i ex del CA Castellar, Carla Serral, i la local Mar Santanach, seran també algunes de les atletes destacades.

Recordem que un cop acabi aquesta jornada només restarà una, que es disputarà al febrer a Castellar del Vallès.

· Reglament   · Atletes inscrits