Quatre medalles catalanes al Campionat de marxa de promoció

541

Les i l’atleta català van sumar quatre medalles al Campionat d’Espanya de marxa de promoció, que es va celebrar al municipi murcià de Cieza. Gina Torres i Óscar Martínez es van proclamar campions a les seves categories, mentre que Griselda Serret va obtenir una plata i Júlia Suárez un bronze.

A la categoria sub 20, l’atleta del Cornellà Atlètic Óscar Martínez es va endur la medalla d’or a la prova dels 5K, amb un temps final de 21:28. L’Ivan Molina, en 13a posició, va ser el segon català millor classificat. A la categoria sub 16 es va sumar l’altra medalla d’or. Gina Torres, de l’UA Terrassa, va entrar en primera posició a la cursa dels 3K amb un temps de 14:34. Naia Aubia va ser 14a i la segona catalana millor classificada. A la cursa masculina, Oriol López va ser el millor català, acabant 5è amb 24:04

La cursa sub 18-20 també ens va portar moltes alegries. Griselda Serret va obtenir la medalla de plata sub 18 amb un temps de 24:23. Just després entrava a meta Júlia Suàrez, l’atleta del CA Tarragona, amb un temps final de 24:49. Ainhoa Carrasco, del Runners El Vendrell, acabaria en 18a posició.

D’aquesta manera, el Cornellà Atlètic i la Unió Atlètica Terrassa van ser els clubs catalans amb millor puntuació final, gràcies als seus dos campions.