Roses viurà una nova prova de les Trail Running Series

394

Roses acollirà demà una nova prova de les Trail Running Series organitzada per la Federació Catalana d’Atletisme. I serà en el marc d’una de les curses de trail més interessants del panorama català, el Trail Cap de Creus, a l’Alt Empordà, que circula per meravellosos paratges del parc natural entre Roses i Cadaqués.

Es podran disputar tres modalitats, la marató de 39 K, el trail de 22 K, la prova puntuable de les TRS i finalment una cursa exprés d’11.5 K. La prova del trail circula per llocs tan emblemàtics com Puig de l’Àguila, Puig Alt, Puig de Sa Cruïlla, Cala Jóncols, Cala Montjoi i Pla de les Gates. La sortida es donarà a les 8 h del matí des del carrer de la Riera Ginjolers.

Entre els i les inscrites figuren atletes com Arnau Aranda, Josep Pagès o Víctor Da Costa en categoria masculina i Irene Fuertes i Ahlam Elkakdi a la prova femenina. Altres com Mònica Vives provaran sort a la distància de marató.

Ara mateix, la classificació de les TRS la lidera, d’una banda, Toni Baños, de JA Berga, seguit de Karim Cabeo en segona posició. En la prova femenina és Alham Elkakdi, de l’UA Terrassa, qui es col·loca en primera posició, seguida de Núria Artells.

· Web Cursa