Rubí acull la segona jornada del Critèrium de llançaments

494

Rubí acull la segona jornada del Critèrium de llançaments d’hivern a nivell promoció i també absolut. El municipi del Vallès tindrà un cap de setmana intens, d’entrada, amb la competició dissabte de la segona jornada del Critèrium de menors, i després, diumenge, també amb la segona jornada, en aquest cas, del Critèrium de llançaments absolut.

Després de la primera jornada disputada a Gavà, el Critèrium absolut s’atura a Rubí, amb noves proves i nous debuts aquest curs. Aquest cop, torn pel martell masculí i femení i també pel disc femení. A les 10 h del diumenge es disputarà la prova del martell masculí, 11.30 h el martell femení i 13 h el disc femení.

En el martell masculí destaca la presència de Daniel Ruiz, que farà el seu debut amb l’Agrupació Atlètica Catalunya, Daniel Noguera del Cornellà Atlètic, Joan Bea del Lo Esport menorquí i Eloi Jané, que farà el seu debut amb el conjunt basc de l’Hiru-Herri.

Pel que fa a la prova femenina de martell, la campiona catalana Jenifer Nevado començarà la seva temporada, destacant també l’atleta de l’Avinent Manresa Mar Santanach i Ariadna Guillen, del Cornellà Atlètic.

Finalment, al disc femení, presència de la medallista espanyola absoluta, Daniela Fernàndez, que també farà el seu debut aquest 2024. Zaynab Nouali arriba amb la segona millor marca, mentre que Olga Morraja i Ariadna Esteve seran també dues de les atletes destacades.

· Reglament   · Atletes inscrits

Pel que fa al dissabte, Rubí també acollirà el Critèrium de llançaments menors, amb la prova del disc com la protagonista. A les 9 h serà el disc sub 16 masculí, a les 10.30 h el disc sub 20 femení i sub 16 femení, a les 12 h el disc sub 18 masculí i finalment a la 13.30 h el disc sub 18 femení i el sub 20 masculí.

Dels presents, destaquen Ferran Pau Fanés i Dídac Vila al disc sub 16, Jordi Recasens i Pau Crespo al sub 18 i el campió català Aleix Camats i Ismael Romero al sub 20. D’altra banda, a la categoria femenina, Marina Valencia i Martina Rubio a la prova sub 16, Paula Gallego al disc sub 18 i la campiona catalana Maria Vallès i Ioana Maria Secara al sub 20.

· Reglament   · Atletes inscrits