RUTA 1 DE MAIG

923

El proper diumenge, primer de maig, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes.

La 30a Milla Urbana de Santa Eulàlia i 13a Solidària Ciutat de L’Hospitalet, Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno, organitzada per L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. El festival atlètic començarà a partir de les 9,00 hores amb la cursa Open masculí i femení en el circuit tancat del carrer Av. Amadeu Torner, amb curses de totes les categories durant la matinal atlètica.

La 26a Cursa fons 1 maig La Garriga, organitzada pel Club Atletisme Les Tortugues. Es realitzaran dos curses, de 7 km i 14 km, amb la sortida a les 10:00 hores l’àrea de les pistes d’atletisme de la Garriga ubicada a la zona Can Terrers i arribada al mateix indret.

La 22a Mou-te per l’Esclerosi Múltiple,  organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport del Club Atletisme Montornès, al Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. La matinal atlètica començarà a les 08,00 hores amb l’obertura del circuit i les activitats lúdiques, amb sortida de les curses de 5 km i 10 km a les 10,35 h amb el punt de sortida i arribada a la recta principal del circuit.

· Web L’Hospitalet   · Web La Garriga   · Web Montmeló