RUTA 1 DE MAIG

703

El passat diumenge es van disputar tres esdeveniments atlètics corresponents al calendari català de ruta.

La 30a Milla Urbana de Santa Eulàlia i 13a Solidària Ciutat de L’Hospitalet, Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno, organitzada per L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. Amb un circuit tancat del carrer Av. Amadeu Torner i amb curses de totes les categories, la victòria de les curses absolutes van ser per Miguel Domènech (L’H At) amb una marca de 4:30 i per Douae OuBoukir (Ind) amb 5:05.

La 26a Cursa fons 1 maig La Garriga, organitzada pel Club Atletisme Les Tortugues. Amb curses de 14 km i 7 km al circuit de la zona Can Terrers, la victòria de la cursa llarga va ser per Carles Montllor (LEA La Blanca) amb 53:14 i per Eva Martos amb 1h05:39. La cursa dels 7 km  la va dominar Javier Rubio (CA Canovelles) amb 24:46 i Nidia Borget (CA Granollers) amb 29:42.

La 22a Mou-te per l’Esclerosi Múltiple,  organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport del Club Atletisme Montornès, al Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. La cursa dels 10 km va ser per Ivan Limia (CA Montornès) amb 31:07 i per Carme Ballesteros (Cornellà At) 41:08. La cursa dels 5 km la van dominar Eloi Cabezas (CA Montornès) amb 15:25 i Mireia Massons amb 20:05.

Resultats >   · L’Hospitalet   · La Garriga   · Montmeló