RUTA 11 i 12 DE MAIG

1099

El proper cap de setmana el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes.
Dissabte 11 es disputarà la 23a Milla Urbana de Ripollet, – Memorial Juan Suárez, organitzada pel Ripollet Unió Atlètica amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament de la ciutat. El festival atlètic començarà a les 18,00 hores a la Rambla de Sant Jordi de Ripollet amb la sortida davant del Centre Cultural.
Diumenge 12 se celebraran dos festivals atlètics. La 8a 5 i 10 K Ciutat de Vilanova, organitzada pel club Atletesvng.org i l’Ajuntament de la ciutat.  El festival atlètic començarà a les 08,45  hores amb la cursa de 5 km a la Plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. A les 09,30 h es donarà la sortida de la cursa de 10 km.
La 7a Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana Diagonal, organitzada per l’empresa DiR amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, amb una cursa de 10 km i una altre de 5 km que recorrerà l’Avinguda Diagonal sempre en línia recta. La sortida es donarà a les 08,30 hores al Palau Reial de Pedralbes , l’arribada de la cursa de 5 km a l’alçada del Carrer de la Marina i la de la cursa de 10 km al Passeig Garcia Faria – Selva de Mar.

· Web Ripollet   · Web Vilanova   · Web Barcelona