RUTA 13 DE NOVEMBRE

2104

El passat diumenge 13 de novembre, es van disputar quatre festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La 38a Mitja Marató de Ripoll – Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès, organitzat per l’Ajuntament de Ripoll amb un recorregut que va des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses i de tornada a Ripoll. La victòria va ser per Ibrahim Ezzaydouni (FCB) amb un temps de 1h06’38”. En dones, es va imposar Laia Andreu (CA Granollers) amb una marca de 1h18’04”.
La 28a Cursa de Fons a Sant Muç – Rubí, organitzada pel club Unió Atlètica Rubí. Amb una distància de 10 km, Benito Ojeda (CAIE-DC) es va imposar amb una marca de 35’10” i Elisabet Martin va aconseguir la victòria en la categoria femenina amb una marca de 42’20”.
La 24a Cursa Muntanya del Farell a Caldes de Montbui, organitzada per la secció d’atletisme del CN Caldes. Amb una distància de 13.200 metres i un circuit de terra i asfalt, es va imposar Joan Palomeras i Vanesa Sancho (CAG).
La 4a Cursa Solidària Running 1900 RCD Espanyol, organitzada per Pericos Solidaris del RCD Espanyol, va ser per Sergio Enríquez (Cornellà At) amb un temps de 33’13 i Eloisa Martínez (CEU) amb 40’13” en la cursa de 10 km. A la distància de 5 km, la victòria va ser per Carlos Lancharro amb 15’58” i Laura Sánchez (AtletesVNG) amb 20’03”.