RUTA 13 DE NOVEMBRE

1591

El proper diumenge 13 de novembre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La 38a Mitja Marató de Ripoll – Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès, organitzat per l’Ajuntament de Ripoll amb un recorregut que va des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses i de tornada a Ripoll. La sortida es donarà a les 10,10 hores a la Carretera de Barcelona. En aquest festival atlètic també se celebrarà la cinquena cursa popular Ripoll Bressol de Catalunya sobre una distància de 6 Km.
La 28a Cursa de Fons a Sant Muç – Rubí, organitzada pel club Unió Atlètica Rubí. Amb una distància de 10 km, la sortida es donarà a les 09,30 hores a la Rambla del Ferrocarril, davant de l’estació de Rubí.
La 24a  Cursa Muntanya del Farell  a Caldes de Montbui, organitzada per la secció d’atletisme del CN Caldes. Amb una distància de 13.200 metres i un circuit de terra i asfalt, la sortida es donarà a les 10,00 hores al camp de futbol municipal, Plaça de Taunusstein, i arribada al mateix indret.
La 4a Cursa Solidària Running 1900 RCD Espanyol, organitzada per Pericos Solidaris del RCD Espanyol. Amb sortida a les 9,3o h la cursa de 5 km i a les 10,30 la de 10 km, a la porta 90 del RCDE Stadium, amb un recorregut urbà de 10 km i arribada a la gespa del mateix estadi.

· Web Ripoll     · Web Rubí     · Web Caldes     · Web Cornellà