RUTA 15 i 16 DE JUNY

1158

El proper cap de setmana es disputaran quatre curses corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte 15 se celebrarà la 3a Milla Urbana de Canet de Mar, organitzada pel Club Atletisme Sport Canet – Baix Montseny, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. El festival atlètic començarà a les 18,00 hores amb curses de les diferents categories al circuit urbà del Passeig Marítim de Canet de Mar.
Diumenge 16 seran tres curses les que se celebraran. La 15a Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià, organitzada pel Club Atlètic Palafrugell. Es donarà la sortida a les 9.30 hores des de la Plaça Promontori de Llafranc amb un circuit de camp a través de 10.200 metres i arribada al Far de Sant Sebastià.
La 13a Cursa del Foc, organitzada pel Club Atletisme Olesa i l’Ajuntament de la ciutat. El festival atlètic començarà a les 09,00 hores amb sortida a la Plaça de l’Oli d´Olesa de Montserrat i una distància de 10 km i 5 km amb un recorregut íntegrament urbà.
La 5a Cursa Barça, organitzada pel Futbol Club Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es realitzarà a les 09,00 hores, amb un circuit de 10 km pel districte de Les Corts. La sortida i l’arribada es realitzaran a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, a l’esplanada de Les Corts.

· Web Canet   · Web Llafranc   · Web Olesa   · Web Barcelona