RUTA 17 DE NOVEMBRE

1367

El proper diumenge 17 de novembre es disputaran quatre festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
El 41è Campionat Internacional de Fons del Ripollès, organitzat per l’Ajuntament de Ripoll. Amb curses de mitja marató, 10 km i 5 km.  La mitja marató té un recorregut que va des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses i de tornada a Ripoll, la sortida es donarà ales 10,00 hores a la Plaça del Monestir. La cursa dels 5 km es realitzarà a les 10,15 hores.
La 40a Mitja Marató L’Espirall-Vilafranca, organitzada per l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall. La sortida es donarà a les 10,30 hores La sortida estarà ubicada al carrer Baltà de Cela, davant de l’Espai Jove la Nau i l’arribada a Vilobí.
La 27a Rodi Mitja Marató de Lleida, organitzada per l’Associació Esportiva Ekke. La sortida es donarà a les 10,30 hores davant del Gimnàs Ekke, a l’Avinguda Rovira Roure amb un recorregut íntegrament urbà. Una hora abans, a les 09,30 h es donarà la sortida de la cursa dels 5 km.
La 8a edició dels 10 Km de Les Franqueses, organitzats pel Club d’Atletisme a 4 el Km i el Patronat Municipal d’Esports, amb una distància de 10 km i un circuit urbà de 5 km pels voltants de les Franqueses. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Zona Esportiva Municipal.

· Web Ripoll   · Web Vilafranca   · Web Lleida   · Web Les Franqueses