RUTA 18 DE DESEMBRE

1940

El proper diumenge 18 de desembre, el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes arreu de Catalunya.
La 39a Cursa de la Sagrera,  organitzada per la Comissió de Festes del Barri de la Sagrera, se celebrarà pels carrers del popular barri de la capital barcelonina amb dos distàncies, de 10 km i de 5 km. La sortida es donarà a les 09,00 hores al carrer Hondures – Josep Estivill. Aquesta cursa dedicarà una part de la recaptació a la Marató de TV3.
La 37a Mitja Marató de L’Espirall a Vilafranca del Penedès, organitzada per l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall. La sortida es donarà a les 10 hores des de l’Avinguda Pelegrina i l’arribada estarà ubicada al Carrer Martorell. Aquesta cursa forma part de l’11a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, essent la sisena prova de les tretze programades.
La 25a Mitja Marató Ciutat de Tarragona, – 10 km Ciutat de Tarragona, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. Amb sortida a les 10.00 hores des del Vial Cardenal Vidal i Barraquer de la capital tarraconense. La sortida es donarà a les 10 hores des de Vidal i Barraquer, amb un circuit urbà que passa pels indrets més emblemàtics de la ciutat. Aquesta cursa estava prevista pel passat 27 de novembre però es va tenir que suspendre per les condicions meteorològiques.
La 8a Mitja Marató per Relleus Ciutat de Granollers, organitzada pel Club Atlètic Granollers. Es donarà la sortida a les 10,30 hores amb sortida i l’arribada a les Pistes Municipals d’Atletisme amb un recorregut per la zona del Passeig Fluvial de Granollers.
Els 10 km RACC que se celebrarà al Circuit de Barcelona – Catalunya de Montmeló, organitzada pel Reial Automòbil Club de Catalunya. Amb una cursa de 10 km i una altre de 5 km, amb sortides consecutives a partir de les 09,45 h. El traçat de la cursa de 10 km sortirà durant 4 km de les instal·lacions del circuit.

· Web Barcelona     · Web Vilafranca     · Web Tarragona     · Web Granollers

· Web Montmeló