RUTA 18 DE MARÇ

1850

El passat diumenge 18 de març es van disputar dos curses corresponents al calendari català de ruta.
La 10a Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, organitzada per Gestió Esportiva del Maresme. Amb sortida al Passeig Marítim de Poblenou de Calella i un recorregut que passava per Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar, el guanyador va ser Abderrahim El Jaafari (La Sansi) 1h07:01 i en la categoria femenina es va imposar la Janeth Becerra (La Sansi) amb 1h20:58. També es va disputar una cursa de 5 km amb victòria per José Blas Serrano (Rios RT)amb 16:06 i per Jens Möhring amb 18:58.
La 1a cursa Corre en gran per els més petits, organitzada per Gambaders Events a Sant Esteve Sesrovires, va ser per Josep Puig amb 40:06 i per Sandra Gómez amb 43:48. La cursa dels 5 km la va dominar German Polo (JAS) amb 19:13 i Ester Garcia amb 24:17.