RUTA 18 DE NOVEMBRE

1943

El proper diumenge 18 de novembre es disputaran cinc festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La 40a Mitja Marató de Ripoll, organitzat per l’Ajuntament de Ripoll, que en aquesta edició també representa el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. Amb un recorregut que va des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses i de tornada a Ripoll, la sortida es donarà ales 10,00 hores a la Plaça del Monestir.
La 39a Mitja Marató L’Espirall-Vilafranca, organitzada per l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall. La sortida es donarà a les 10 hores i es recupera el circuit clàssic amb anada i tornada a Guardiola de Font-Rubí.
La 26a Mitja Marató de Lleida, organitzada per l’Associació Esportiva Ekke, que en aquesta edició també representa el Campionat de Catalunya Universitari de la modalitat. La sortida es donarà a les 10,30 hores davant del Gimnàs Ekke, a l’Avinguda Rovira Roure amb un recorregut íntegrament urbà.
La 7a edició dels 10 Km de Les Franqueses, organitzats pel Club d’Atletisme a 4 el Km i el Patronat Municipal d’Esports, amb una distància de 10 km i un circuit urbà de 5 km pels voltants de les Franqueses. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Zona Esportiva Municipal.
La 7a Sansi de Sant Feliu de Llobregat – Cursa Popular Ciutat de les Roses, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i el Club Atletisme La Sansi. Amb dos recorreguts, de 5 km i 10 km, el festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb curses de promoció i a les 11,00 hores es donarà la sortida a l’Estadi Parc Esportiu Can Grases i arribada al mateix indret.

· Web Ripoll   · Web Vilafranca   · Web Lleida   · Web Les Franqueses

· Web Sant Feliu