RUTA 18 i 19 DE MAIG

1469

El passat cap de setmana es van realitzar tres esdeveniments atlètics corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte 18 es van realitzaran dos festivals atlètics. La 21a Mitja Auser Mataró – Gran Premi Diputació de Barcelona, organitzada per organitzada pels clubs Centre Atlètic Laietània, Colla Maimakansu i el Grup Atletisme Lluïsos de Mataró, amb Zona Vips Events i l’Ajuntament de la ciutat. La mitja va ser per Carles Montllor amb un temps de 1h09:50 i per Ana Martínez amb 1h35:19. La cursa dels 10 km la va dominar Marc Grajal (Rios RT) amb 34:35 i Gema Barrachina (Rios RT) amb 37:25.
La primera edició de la Milla Urbana Ironwill, organitzada pel club de Atletismo Ironwill Barcelona a Santa Coloma de Gramenet. Amb un recorregut als voltants de la pista d’atletisme Antonio Amorós, bordejant el riu Besós. Les victòries sèniors van ser per Miquel Domenech (CA Gavà) i Andrea Piñera (Barcelona At.)
Diumenge 19 es va celebrar la 33a Cursa Popular de Nou Barris, organitzada pel Club Atletisme Nou Barris de Barcelona. Amb un recorregut de 10 km, la victòria va ser per El Mehdi Aboujanah (FCB) amb 32:18 i per Míriam Ortiz (AAC) amb 35:18.

Resultats >   · Mataró   · Santa Coloma   · Barcelona

· Fotos Mataró (JJ Vico)