RUTA 18 i 19 DE MAIG

1093

El proper cap de setmana el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes.
Dissabte 18 es realitzaran dos festivals atlètics. La 21a Mitja Auser Mataró – Gran Premi Diputació de Barcelona, organitzada per organitzada pels clubs Centre Atlètic Laietània, Colla Maimakansu i el Grup Atletisme Lluïsos de Mataró, amb Zona Vips Events i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 18,30 hores al Passeig de Marina al costat del Parc Tecno Campus Mataró-Maresme. També es disputarà cursa de 10 km. La Mitja de Mataró està inclosa en la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.
La primera edició de la Milla Urbana Ironwill, organitzada pel club de Atletismo Ironwill Barcelona a Santa Coloma de Gramenet. Amb un recorregut als voltants de la pista d’atletisme Antonio Amorós, bordejant el riu Besós, la matinal atlètica començarà a les 17,15 h amb les curses de categoria màster i es realitzaran curses en totes les categories.
Diumenge 19 se celebrarà la 33a Cursa Popular de Nou Barris, organitzada pel Club Atletisme Nou Barris de Barcelona. Es disputarà sobre una distància de 10 km i es donarà la sortida a les 09.30 hores al Passeig Andreu Nin, davant de SOM Multiespai.

· Web Mataró   · Web Santa Coloma   · Web Barcelona